10% Rabatt ut høsten.

Bruk rabattkode: Høst22 for 10% rabatt på kjøpet ditt

Eldre innlegg

Fordeler med innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming er en type belysningskontroll som brukes til å regulere mengden av dagslys som slippes inn i et rom. Det kan være i form av Plissegardiner eller lameller eller andre enheter som monteres på vinduene. Dette gir muligheter for å regulere...

Plisseshop og prisgaranti

Plisseshop.no og hva vi tilbyr. Vi ønsker å bli Norgesmestere innen Plissegardiner, Lameller og alt innen solskjerming. Derfor har vi sjekket hva konkurrentene tilbyr, derfor har vi funnet det vi mener er de beste produktene. Vi leverer dette selvfølgelig til en...

Solskjerming fra Plisseshop.no

Lamellgardiner og plissegardiner fra plisseshop.no Det finnes mange fordeler ved å velge innvendig solskjerming, inkludert: Økt komfort: Innvendig solskjerming kan hjelpe med å regulere temperaturen inne i et rom ved å hindre at solen trenger inn gjennom vinduene....

Lamellgardiner

Lameller er ett populært og allsidig solkskjermingsmetode, er den Lamellgardiner er det beste alternativet til gardiner. Hvis du er lei av å vaske gardinene eller lete etter kostnadseffektive måter å dekke vinduene dine på, vil disse persiennene oppfylle dine krav. De...

Plissegardiner og Lamellgardiner

Fordeler med solskjerming: (plissegardiner og lamellgardiner)▸ Mørkere soverom, bedre søvn▸ Reduserer gjenskinn på TV’en▸ Reduserer innsyn▸ Mer terrassekos▸ Er dekorativt▸ Økt verdi på boligen▸ Mindre TV-gjenskinnLamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og...

VÅRE PRODUKTER