Hvordan montere Plissegardiner?

Våre plissegardiner er enkle å montere, det medfølger monteringsinstruksjoner i pakken. Du vil vanligvis trenge et par verktøy, inkludert en drill, og ett skruhjern. Du følger instruksjonene for å montere gardinen. Du kan vanligvis velge å feste gardinen på vinduskarmen eller på veggen over vinduet. Vi i plisseshop tilbyr og en limlist som bruker tosidig teip til å feste direkte på glasset, med denne metoden slipper du å skru samt at du minimerer lyslekkasje fra sidene. Dette har blitt kjempe populært og er varmt anbefalt av oss, spesielt til moderne vinduer som er laget i PVC hvor man ikke burde borre eller skru i karmer og lister.

Hvor skal Plissegardiner festes?

Plissegardiner kan festes på forskjellige steder, avhengig av ditt personlige valg og preferanse. Du kan velge å feste gardinene på vinduskarmen ved hjelp av klemfester eller montere dem på veggen over vinduet ved hjelp av braketter. Hvis du ønsker å maksimere lysfiltreringen og holde enkel tilgang til vinduskarmen, kan du velge å montere gardinene på veggen over vinduet eller ved bruk av limlistene du enkelt velger i nettbutikken.

Hvor kan man kjøpe Plissegardiner i Norge?

Standard Plissegardiner er tilgjengelige på en rekke butikker og nettbutikker i Norge. Men ønsker du høyere kvalitet som holder og med fem års garanti som vi på plisseshop.no leverer, så finnes det ikke mange alternativ. Vi har også sjekket og forsikret oss om at vi er desidert billigst på måltilpassede premium plissegardiner og lamellgardiner i Norge.

Eldre innlegg

Lamellgardiner

Lameller: En komplett guide (pris, skråvindu, montering)LamellerHva er lamellerPrisMontere selvHvorfor lamellerPopulære modellerGode rådVil du vite mer om lameller? I denne guiden forteller vi deg nøyaktig hva du må vite om lamellgardiner som solskjerming. Vi tar opp...

Alt du trenger å vite om Plissegardiner

Plissegardiner er en populær løsning for vindus dekorasjon, solskjerming og lyddemping i en funksjonell og vakker måte. Plissegardinene består av et enkelt stykke stoff eller skjøtet dobbeltstoff som er brettet i en akkordion-stil , og de gir en rekke fordeler,...

VÅRE PRODUKTER