Oppgrader hjemmet ditt med et bluetooth styrt plissegardin. Med vårt Revolusjonerende MotionBlinds system kan du enkelt kontrollere dine plissegardiner via en smarttelefon.

Revolusjonerende motor for plissegarder

MotionBlinds er et banebrytende mekanisk styresystem for persienner, rullegardiner, folder og vertikaler. Den er helautomatisk, eksepsjonelt enkel å konfigurere og kontrollerbar med en smarttelefon. Å bruke Akant persienner har aldri vært mer behagelig og effektivt.

Plissegardin motorisert tilbehør

Inkludert i prisen

Som standard medfølger:

  • Bluetooth kontrollert motor
  • 900ah batteri (usb C) som lades ca gang hver tredje måned
  • 3 meter USB C kabel

Du kan og velge å få med 5 kanals eller 15 kanals fjernkontroll, om du heller ønsker å styre opp til 15 plissegardiner via en kontroll.

Full kontroll og trygghet

Bare skann koden for å pare smarttelefonen din med MotionBlinds. Du omdirigeres til en mobilapplikasjon der konfigurasjonen kan utføres med noen få enkle trinn.

Etter en vellykket konfigurasjon kan du fritt administrere nivået av vindusskygge ved hjelp av MotionBlinds Bluetooth-applikasjonen. Den opererer i sanntid og lar deg planlegge for dagene fremover!

Enkel konfigurasjon

Moderne teknologi trenger ikke være komplisert! Å velge Plissegardiner med MotionBlinds-motorer gjør hverdagen mye enklere. Bare noen få øyeblikk etter installasjonen kan du opprette dine personlige innstillinger via Bluetooth. Dette vil tillate deg å kontrollere plasseringen av plissegardinen uten å reise deg fra sofaen eller sengen.

Ekslusive og premium tekstiler

Vi hos Plisseshop.no er stolte av å tilby et bredt utvalg av tekstiler, farger og mønstre. Enten du foretrekker en spesiell farge eller kvalitet, har vi noe som passer akkurat deg. Utforsk vår mangfoldige kolleksjon og skap ditt eget unike uttrykk. Hos oss finner du det du trenger for å skape et stilfullt og personlig hjem. Klikk her for å se fargene og opplev gleden av å velge det som passer deg best!

Skann QR koden

Bare skann koden for å pare smarttelefonen din med MotionBlinds. Den omdirigerer til en mobilapplikasjon der konfigurasjonen kan utføres med noen få enkle trinn.

Styr med mobilen din

Den intuitive Bluetooth-applikasjonen lar deg kontrollere en persienne fra en avstand på opptil 10 meter. Du kan velge det optimale nivået av vindusdekning ved å bruke de intuitive pilene på smarttelefonen.

Timer og kalender

Du kan også planlegge automatisk tildekking eller avdekking av vinduet for et bestemt tidspunkt i MotionBlinds-applikasjonen. Alt du trenger å gjøre er å velge dine foretrukne tider og dager i uken. Timerinnstillingene kan justeres avhengig av sesong.

Plisseshop Premium elektrisk Plissé

Oppgrader hjemmet ditt med et bluetooth styrt plissegardin. Med vårt Revolusjonerende MotionBlinds system kan du enkelt kontrollere dine plissegardiner via en smarttelefon. Fra en avstand på opptil 10 meter kan du justere vindusdekningen med vår intuitive Bluetooth-applikasjon. Du kan også planlegge automatisk tildekking eller avdekking for bestemte tidspunkter i MotionBlinds-appen. Opplev en ny nivå av komfort og effektivitet med våre elektriske plissegardiner. Besøk oss i dag og opplev den ultimate brukeropplevelsen.

Plisseshop plissegardin bluetooth