Plisseshop Eksklusive Rullegardiner

Moderne rullegardiner fra plisseshop.no

Tilpasset din unike stil. Stilfulle, minimalistiske og laget av vakre tekstiler.

Våre eksklusive rullegardiner kommer med et stilrent design som gir hjemmet ditt et særpreg, tilbyr vi rullegardiner av høy kvalitet. Velg mellom manuell eller elektrisk styring for å få den perfekte løsningen til ditt behov. Rullegardinene tilpasses etter mål, slik at du får et skreddersydd produkt.

Plissegardin motorisert tilbehør

Bredt utvalg av eksklusive tekstiler

Vi hos Plisseshop.no er stolte av å tilby et bredt utvalg av tekstiler, farger og mønstre. Enten du foretrekker en spesiell farge eller kvalitet, har vi noe som passer akkurat deg. Utforsk vår mangfoldige kolleksjon og skap ditt eget unike uttrykk. Hos oss finner du det du trenger for å skape et stilfullt og personlig hjem. Klikk her for å se fargene og opplev gleden av å velge det som passer deg best!

Tilpasset etter dine behov

Plisseshop rullegardiner tilpasses din personlige stil med et bredt utvalg av tekstiler og farger. Du kan velge om du ønsker kjedestyrt, med håndtak i bunn, eller om du ønsker elektrisk styrt rullegardin.

Enkelt å bestille.
Enkelt å montere

Vi er stolte av nettbutikken vår. Vi har Norges største utvalg av tekstiler og profil farge kombinasjon slik at du får nøyaktig det produktet du ønsker deg.

Energibesparende og enkel å vedlikeholde

Rullegardiner kan bidra til å redusere energikostnadene ved å isolere vinduene. Om sommeren kan de reflektere sollys og redusere behovet for aircondition, mens de om vinteren kan bidra til å holde varmen inne og redusere oppvarmingskostnadene.

Rullegardiner er enkle å rengjøre og vedlikeholde. De fleste tekstiler kan støvsuges eller tørkes av med en fuktig klut, noe som gjør dem praktiske og brukervennlige.

Magna Premium Rullegardin fra Plisseshop.no

Nyhet! Nå med ett utrolig stort utvalg av tekstiler.

Dette er tekstiler som det lett kjennes er laget av ordentlig tekstil og ikke føles som papir. Tekstilene til rullegardinene kommer i mange farger og med flere teksturer som både ser vakre og ut føles som ordentlig tekstil.

Rullegardinene fås i en rekke farger og typer med forskjellige egenskaper. Du velger enkelt størrelse og farge over. Vårt mål er at du skal være helt fornøyd med ditt kjøp. Derfor gjør vi alt for å få dette til. Vi har Norges beste utvalg av farger på tekstilene våre.

Vi har som mål å kunne tilby de beste produktene som er sammenlignbare med markant dyrere alternativ til Norges beste pris. Vi gir derfor prisgaranti på våre produkter.

Oppmåling i vinduskarm:

Grunnet skjevheter og andre faktorer er det viktig at du måler bredden i både topp og bunn av vinduskarmen, deretter går du alltid ut ifra smalest mål. I bestillingsfeltet kan du oppgi mål i millimeter, dette er for å få det helt nøyaktig etter dine mål. Målet er å fylle hele karmen med plissegardinen. Det er og ganske viktig at man tar mål innenfor karmen slik at plissegardinen ikke blir for bred.

Er du usikker på noe?

Vi anbefaler deg å lese vår informasjonsside for oppmåling og montering før ett eventuelt kjøp. Siden finner du her: FAQ
Kontakt oss gjerne på tlf: eller epost

Ved bestilling vil din ordre ligge på vent i ca 24 timer før den blir sendt inn til produksjon, dette gjøres i tilfelle du finner noe feil eller vil rette/forandre på din bestilling.
Leveringstid er rundt 14 dager, dette kan dog variere med ett par dager før eller etter.

Du finner all informasjon om våre plissegardiner på mål på FAQ eller på produktsidene. På alle bildene er det oppgitt lystetthetsgrad. Om du ønsker mer detaljert informasjon på refleksjon og absorbasjon, er det bare å ta kontakt.

Hvorfor velge rullegardiner fra Plisseshop?

Rullegardiner er enkle å installere. Dette gjør de populære. De er også enkle å betjene, da de kan heves eller senkes ved hjelp av håndtak i topp og bunn.

En av hovedfordelene med rullegardiner er at de er energieffektive. Stoffpanelene er med på å isolere vinduene, noe som kan bidra til å holde et rom varmt om vinteren og kjølig om sommeren. Dette kan bidra til å redusere kostnadene for oppvarming og kjøling, siden Oppvarmings systemet ditt ikke trenger å jobbe like hardt for å opprettholde en behagelig temperatur i rommet.

En annen fordel med rullegardiner er at de er tilgjengelige i et bredt spekter av farger, mønstre og stiler. Dette betyr at du kan velge de perfekte rullegardinen som matcher din innredning og personlige smak. I tillegg er rullegardiner enkle å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem til et praktisk valg for travle husholdninger.

Oppsummert er rullegardiner et populært valg fordi de er energieffektive, allsidige og enkle å betjene og vedlikeholde. De kan legge til et snev av stil til ethvert rom og bidra til å kontrollere mengden lys og varme som kommer inn i rommet.