Solskjerming fra Plisseshop.no

Lamellgardiner og plissegardiner fra plisseshop.no

Det finnes mange fordeler ved å velge innvendig solskjerming, inkludert:

  1. Økt komfort: Innvendig solskjerming kan hjelpe med å regulere temperaturen inne i et rom ved å hindre at solen trenger inn gjennom vinduene. Dette kan bidra til å holde rommet kjøligere om sommeren og varmere om vinteren, noe som kan øke komforten for deg og dine gjester.
  2. Bedre lyskontroll: Innvendig solskjerming gir deg muligheten til å styre hvor mye lys som slipper inn gjennom vinduene, noe som kan være nyttig hvis du ønsker å skape en bestemt stemning eller lysforhold.
  3. Redusert energiforbruk: Ved å bruke innvendig solskjerming kan du redusere behovet for å bruke klimaanlegget eller oppvarmingen, noe som kan spare deg for penger på energiregningen.
  4. Økt privatliv: Innvendig solskjerming kan bidra til å øke privatlivet ditt ved å hindre at nysgjerrige naboer eller forbipasserende kan se inn gjennom vinduene dine.
  5. Bedre utseende: Innvendig solskjerming kan bidra til å forbedre utseendet på rommet ditt ved å tilføre en ekstra dimensjon til innredningen og skape en mer harmonisk atmosfære.

Lamellgardiner og plissegardiner

Lamellgardiner og plissegardiner er to ulike typer innvendig solskjerming som kan brukes for å regulere lysinnslippet og bidra til å øke komforten i et rom.

Lamellgardiner består av vertikale lameller eller slats som kan vris eller dreies for å åpne og lukke vinduet. De gir god lyskontroll og kan være enkel å vedlikeholde. Lamellgardiner kan også være energieffektive ved å hindre at varme eller kulde trenger inn gjennom vinduet.

Plissegardiner er en type foldegardin som består av en enkelt stoffpanel som kan brettes sammen for å åpne eller lukke vinduet. De gir god lyskontroll og kan være enkel å vedlikeholde. Plissegardiner kan også være energieffektive ved å hindre at varme eller kulde trenger inn gjennom vinduet.

Det kan være lurt å vurdere hvilken type solskjerming som passer best for dine behov og ditt rom, og det kan være en god idé å samarbeide med en fagperson for å velge den mest hensiktsmessige løsningen.

Eldre innlegg

Hvordan montere Plissegardiner?

Våre plissegardiner er enkle å montere, det medfølger monteringsinstruksjoner i pakken. Du vil vanligvis trenge et par verktøy, inkludert en drill, og ett skruhjern. Du følger instruksjonene for å montere gardinen. Du kan vanligvis velge å feste gardinen på...

Alt du trenger å vite om Plissegardiner

Plissegardiner er en populær løsning for vindus dekorasjon, solskjerming og lyddemping i en funksjonell og vakker måte. Plissegardinene består av et enkelt stykke stoff eller skjøtet dobbeltstoff som er brettet i en akkordion-stil , og de gir en rekke fordeler,...

Hvordan måle for Plissegardiner?

Før du kjøper plissegardiner, må du måle vinduet nøyaktig for å sikre at du kjøper riktig størrelse. Her har vi en fin guide på våre nettsider https://www.plisseshop.no/faq/ som viser hvordan du måler. Husk at du må ta av minst 2mm på hver side i bredden, dette er for...

VÅRE PRODUKTER