Solskjerming fra Plisseshop.no

Lamellgardiner og plissegardiner fra plisseshop.no

Det finnes mange fordeler ved å velge innvendig solskjerming, inkludert:

  1. Økt komfort: Innvendig solskjerming kan hjelpe med å regulere temperaturen inne i et rom ved å hindre at solen trenger inn gjennom vinduene. Dette kan bidra til å holde rommet kjøligere om sommeren og varmere om vinteren, noe som kan øke komforten for deg og dine gjester.
  2. Bedre lyskontroll: Innvendig solskjerming gir deg muligheten til å styre hvor mye lys som slipper inn gjennom vinduene, noe som kan være nyttig hvis du ønsker å skape en bestemt stemning eller lysforhold.
  3. Redusert energiforbruk: Ved å bruke innvendig solskjerming kan du redusere behovet for å bruke klimaanlegget eller oppvarmingen, noe som kan spare deg for penger på energiregningen.
  4. Økt privatliv: Innvendig solskjerming kan bidra til å øke privatlivet ditt ved å hindre at nysgjerrige naboer eller forbipasserende kan se inn gjennom vinduene dine.
  5. Bedre utseende: Innvendig solskjerming kan bidra til å forbedre utseendet på rommet ditt ved å tilføre en ekstra dimensjon til innredningen og skape en mer harmonisk atmosfære.

Lamellgardiner og plissegardiner

Lamellgardiner og plissegardiner er to ulike typer innvendig solskjerming som kan brukes for å regulere lysinnslippet og bidra til å øke komforten i et rom.

Lamellgardiner består av vertikale lameller eller slats som kan vris eller dreies for å åpne og lukke vinduet. De gir god lyskontroll og kan være enkel å vedlikeholde. Lamellgardiner kan også være energieffektive ved å hindre at varme eller kulde trenger inn gjennom vinduet.

Plissegardiner er en type foldegardin som består av en enkelt stoffpanel som kan brettes sammen for å åpne eller lukke vinduet. De gir god lyskontroll og kan være enkel å vedlikeholde. Plissegardiner kan også være energieffektive ved å hindre at varme eller kulde trenger inn gjennom vinduet.

Det kan være lurt å vurdere hvilken type solskjerming som passer best for dine behov og ditt rom, og det kan være en god idé å samarbeide med en fagperson for å velge den mest hensiktsmessige løsningen.

Eldre innlegg

Hvordan montere Plissegardiner?

Våre plissegardiner er enkle å montere, det medfølger monteringsinstruksjoner i pakken. Du vil vanligvis trenge et par verktøy, inkludert en drill, og ett skruhjern. Du følger instruksjonene for å montere gardinen. Du kan vanligvis velge å feste gardinen på...

Alt du trenger å vite om Plissegardiner

Plissegardiner er en populær løsning for vindus dekorasjon, solskjerming og lyddemping i en funksjonell og vakker måte. Plissegardinene består av et enkelt stykke stoff eller skjøtet dobbeltstoff som er brettet i en akkordion-stil , og de gir en rekke fordeler,...

Hvordan måle for Plissegardiner?

Før du kjøper plissegardiner, må du måle vinduet nøyaktig for å sikre at du kjøper riktig størrelse. Her har vi en fin guide på våre nettsider https://www.plisseshop.no/faq/ som viser hvordan du måler. Husk at du må ta av minst 2mm på hver side i bredden, dette er for...

Fordeler med innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming er en type belysningskontroll som brukes til å regulere mengden av dagslys som slippes inn i et rom. Det kan være i form av Plissegardiner eller lameller eller andre enheter som monteres på vinduene. Dette gir muligheter for å regulere...

Plisseshop and Price Guarantee

Plisseshop.no og hva vi tilbyr. Vi ønsker å bli Norgesmestere innen Plissegardiner, Lameller og alt innen solskjerming. Derfor har vi sjekket hva konkurrentene tilbyr, derfor har vi funnet det vi mener er de beste produktene. Vi leverer dette selvfølgelig til en...

VÅRE PRODUKTER